نتیجه یك تحقیق؛ کدام رنگ‌ها خوش‌مزه‌ترند؟

نتیجه یك تحقیق؛ کدام رنگ‌ها خوش‌مزه‌ترند؟

 محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا و آکسفورد، آزمایشی را بر ۵۷ داوطلب انجام دادند. از این داوطلبان خواسته شد که شکلات داغی را که در ظرف‌های پلاستیکی رنگی (سفید، کرمی، قرمز و نارنجی) بنوشند. شکلات همگی ظروف یکسان بود؛ اما داوطلبان گزارش دادند که طعم این شکلات در ظروف نارنجی و کرمی بهتر است.
به گفته "بتینا پیکواراز فایز من"، ظروف حاوی غذا و آشامیدنی می‌تواند ویژگی‌هایی نظیر طعم و بوی غذا را افزایش دهد. پیش از این محققان دریافته بودند که ظروف زرد رنگ در ایجاد احساس بهتر درباره طعم لیموترش و نوشیدنی‌های شیرین موثر است.نوشیدنی‌هایی در ظروفی با رنگ‌های سرد مانند آبی نیز در رفع تشنگی بهتر عمل می‌کنند و همچنین آشامیدنی‌های صورتی نیز طعم شیرین بیشتری دارند.
"فایز من" محقق این پژوهش تاکید کرد که این یافته‌ها می‌تواند برای کارخانجات غذایی و رستوران داران موثر واقع شود.


نوشته شده در تاریخ یکشنبه 17 دی 1391    | نام دانشجو: خانم عموشاهی    | طبقه بندی: اطلاعیه و اخبار،     | نظرات()